WordPress databasefout: [Table 'bouter118_ludeau84.wp_redirects' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_redirects WHERE status != 404 AND status != 'inactive' ORDER BY id desc

Monica Resowidjojo - Hét Acteursbureau Ludeau
Terug naar zoekresultaten

Monica Resowidjojo

Monica Resowidjojo

NIVTTA Gecertificeerd

Werken is leuk en dat moet ook zo blijven. Ik doe daar in ieder geval mijn best voor, maar dat kan ik niet alleen. Samen gaan we aan de slag!

Wie ben ik!

Ik ben enthousiast en betrokken en kan mij zeer goed inleven in de positie van de deelnemers. Oefenen met een acteur kan voor sommigen spannend zijn en voor anderen juist een leuke uitdaging. Ik houd daar rekening mee, maak contact met de deelnemers en respecteer hun wensen en bezorgdheid.

Met enthousiasme en betrokkenheid sta ik in het leven. Dat geldt ook voor mijn werkwijze in een training. Ik ben enthousiast en betrokken en breng dit ook over op de deelnemers.

Daarnaast vind ik dat werken leuk is en ook leuk moet blijven! Dit geldt ook voor trainingen waar ik een bijdrage aan lever. Ook trainen en leren zou leuk moeten zijn. Ik doe daar in elk geval mijn best voor.

Senior-trainingsacteur

Ik ben een seniortrainingsacteur/co-trainer. Ik beheers diverse werkvormen en methodieken zoals LIFO, STAR. NLP, RET, TA en nog heel vele andere. Ik heb daarnaast vele beginnende acteurs gecoacht en opgeleid.

Motto

Samen gaan we aan de slag.

Werkgebied

Ik werk door heel Nederland en ben woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Certificaten

Verder ben ik NIVTTA-gecertificeerd. Audit: 84,3%

Dit is Monica