WordPress databasefout: [Table 'bouter118_ludeau84.wp_redirects' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_redirects WHERE status != 404 AND status != 'inactive' ORDER BY id desc

Agressiehantering NIVTTA Trainershouse Interprofs Cultureel
Terug naar zoekresultaten

Mohsen Beheshti

NIVTTA Gecertificeerd

Het ergste dat mij kan overkomen is dat ik iets leer. Dit motto breng ik graag over op de deelnemers als we samen aan het werk zijn in een training.

De 1002 gezichten van Mohsen?

Ik ben ervan overtuigd dat een goed contact met de deelnemers aan de basis ligt voor een optimale trainingservaring. Daar investeer ik in. Ik verdiep mij in de deelnemers, ga met hen in gesprek en zet vervolgens mijn kwaliteiten in om hen op maat te bedienen in hun leerwensen en ontwikkelbehoeften.

Daarbij vind ik humor belangrijk. Lachen doet angsten verdwijnen en zorgt voor een uitstekende werksfeer in de training. Humor zorgt er ook voor dat de eventuele bezorgdheid die deelnemers hebben ten aanzien van het oefenen met een trainingsacteur naar de achtergrond verdwijnt.

Senior-trainingsacteur

Ik ben een seniortrainingsacteur en co-trainer. Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als trainingsacteur. Ik beheers vele thema´s zoals interculturele communicatie, agressie, conflicthantering, algemene communicatieve vaardigheden, opvang en nazorg, klantgerichtheid en diverse leidinggevende thematieken.

Motto

Het ergste dat mij kan overkomen is dat ik iets leer. Dit motto breng ik graag over op de deelnemers als we samen aan het werk zijn in een training.

Werkgebied

Ik werk door heel Nederland en ben woonachtig in de omgeving van Zwolle.

Certificaten

Verder ben ik NIVTTA-gecertificeerd. Audit: 86%