WordPress databasefout: [Table 'bouter118_ludeau84.wp_redirects' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_redirects WHERE status != 404 AND status != 'inactive' ORDER BY id desc

Mark Bouter - Hét Acteursbureau Ludeau
Terug naar zoekresultaten

Mark Bouter

Mark Bouter

NIVTTA Gecertificeerd

Ik ben een enthousiaste optimist die met respect voor ieders individuele grenzen focust op wat wél goed gaat en wat wél kan in plaats wat niet kan en niet goed gaat. En er mag gelachen worden!

De 1001 gezichten van Mark

Uiteindelijk ben ik altijd een jonge hond gebleven. Initiatief, ondernemend, energiek, zorgzaam, positief en optimistisch zijn wel de kernwoorden die mijn karakter weergeven.

Na mijn studie Gedragswetenschappen ben ik eerst in het bedrijfsleven aan de slag gegaan. Vervolgens bewust de overstap naar het trainingsvak gemaakt. Die ervaringen uit het bedrijfsleven neem ik mee naar de trainingen.

Ik stel de mens achter de functie voorop. Het is immers de mens die het doet! Respect voor deze menselijke maat, oog voor doelstellingen, met zorg confronteren, complimenten en humor zijn kenmerken van mijn manier van werken.

Senior-trainer en acteur

Ik ben een senior trainer en acteur. Ik werk ruim 12 jaar in het trainingsvak. Ik ben zowel ontwikkelaar als uitvoerder. Ik beheers vele thema´s zoals agressie, weerbaarheid, algemene communicatieve vaardigheden, terugdringing van verzuim, opvang en nazorg, leidinggeven, beoordelingsgesprekken, klantgerichtheid en klantcontact. Ik word ook regelmatig ingezet als mystery guest of mystery beller.

Motto

Wat sterk is uit innerlijke overtuiging faalt nooit!

Werkgebied

Ik werk door heel Nederland en ben woonachtig in de omgeving van Arnhem.

Certificaten

NIVTTA-gecertificeerd. Audit voor de trainer afgerond met een beoordeling van 87,9%.