Terug naar zoekresultaten

Frank Boere

Als trainingsacteur vind ik dat deelnemers recht hebben op zuivere en gerichte feedback. Ik stem mijn gedrag volledig af op de individuele leerwensen van de deelnemers in combinatie met de leerdoelen van de training. En daar mag bij gelachen worden!

De 1003 gezichten van Frank

Als trainingsacteur vind ik dat deelnemers recht hebben op zuivere en gerichte feedback. Ik stem mijn gedrag volledig af op de individuele leerwensen van de deelnemers in combinatie met de leerdoelen van de training. Mijn jarenlange ervaring in diverse branches zet ik in om mensen te helpen om te reflecteren op het eigen gedrag en ook om hen na te laten denken over hun eigen overtuigingen en waarden. Ik overleg met de trainer over de toe te passen werkvormen en ben uitermate flexibel zodat gaandeweg de training ik mijn spel of de werkvorm zonder probleem kan aanpassen.

Leren met een knipoog

Leren en ontwikkelen is een serieuze bezigheid maar in mijn werk maak ik het niet te zwaar. Leren met een knipoog, een lach en humor op zijn tijd werkt in mijn ogen beter en leidt tot meer leerrendement.

Werkgebied

Ik woon in de provincie Utrecht en ik werk door heel Nederland.