WordPress databasefout: [Table 'bouter118_ludeau84.wp_redirects' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_redirects WHERE status != 404 AND status != 'inactive' ORDER BY id desc

Charlotte Hulsbergen - Hét Acteursbureau Ludeau
Terug naar zoekresultaten

Charlotte Hulsbergen

Als trainingscteur ben ik voor de cursisten een levend leermiddel. Ik sta volledig ten dienste van het leerproces van de cursisten. Ik houd van veel oefenen en niet teveel praten. Doen! Daar leer je van. Daarbij sluit ik aan bij de deelnemers en de trainer die ik tegenover mij heb.

Over mijzelf

Ik ben actrice en theatermaker. Ik woon in Utrecht. In mijn werk sta ik voor een open kijk, niet oordelend, een teamverdeler en een teamspeler.

Achtergrond en werk

Na acht jaren lesgeven in het basisonderwijs heb ik in 2007 de overstap naar het trainingsacteren gemaakt. Ik heb besloten van mijn passie voor theater en begeleiding van mensen in hun ontwikkeling, mijn werk te maken. Sindsdien werk ik in uiteenlopende settings als trainingsacteur, maak ik interactief theater voor studiedagen en conferenties, sta ik op scholen met mijn kindertheatergroep Zusziezo en regisseert toneelstukken voor kinderen en pubers. Naast mijn kwaliteiten als actrice, komen daarbij het zingen, pianospelen en scenario’s schrijven goed van pas.

In mijn vak als trainingscteur ben ik voor de cursisten een levend leermiddel. Ik sta volledig ten dienste van het leerproces van de cursisten. Ik houd van veel oefenen en niet teveel praten. Doen! Daar leer je van. Daarbij sluit ik aan bij de deelnemers die ik tegenover mij heb.

In de samenwerking met de trainer sluit ik aan op wat hij of zij wilt. ik ben oplossingsgericht en ik doe graag iets extra’s in de vorm van een oefening op maat of een energizer. Voor het één op één oefenen ken ik veel verschillende werkvormen waardoor het leerproces van cursisten nog meer kans krijgt.

Onderwerpen

Soorten trainingen: agressie, gesprekstechnieken, feedback, slecht nieuwsgesprekken, teambuilding op maat, leiding geven, functioneringsgesprekken, communicatie, psychiatrie, opvang en nazorg na schokkende gebeurtenissen, mediation, motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken.